Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

navateam (119489) - SD.Vilar (309321) » 443581145: T41/J12/X

Liga 443581145 Información oficial sobre el partido 443581145 en Hattrick

23.11.2013 14:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 12 / X.769 (96852)

navateam Alineación oficial del equipo 'navateam' en el partido 5 - 1 SD.Vilar Alineación oficial del equipo 'SD.Vilar' en el partido
0 - 1 Andrés Colindres (15')
Josep Ramon Vendrell (17') 1 - 1
Alberto Dulce (47') 2 - 1
Juan Antón Velasco Nieto (60') 3 - 1
Beñat Capuchines (75') 4 - 1
Martín Beltrán (86') 5 - 1
navateam Alineación oficial del equipo 'navateam' en el partido 5 - 1 SD.Vilar Alineación oficial del equipo 'SD.Vilar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
navateam Alineación oficial del equipo 'navateam' en el partido 4 - 2 SD.Vilar Alineación oficial del equipo 'SD.Vilar' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,7 % 0,9 % 11,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

navateam

Goles Goles

  • 142 Minuto 17 (Gol de contra por la izquierda): En Josep Ramon Vendrell va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 47, el navateam va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Alberto Dulce, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): En Juan Antón Velasco Nieto va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): navateam va augmentar la diferència quan Beñat Capuchines no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 116 Minuto 86 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Pepe Franco va acabar en una passada genial cap al jugador de navateam Martín Beltrán, que va marcar el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 85 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Donato Souteliño no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Juan Antón Velasco Nieto estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del navateam van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pepe Franco, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Blasco de navateam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Oriol Delort es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

SD.Vilar

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del SD.Vilar van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Andrés Colindres va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Es duien 8 minuts de partit jugats quan José Fernando Contesti va estar a punt de posar per davant a SD.Vilar amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Iker Etxain va impedir un gol cantat.
  • 250 Minuto 62 (Ocasión de falta): José Fernando Contesti va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 62.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 83 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Andrés Colindres, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Èdgar Maset de SD.Vilar va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andrés Colindres de SD.Vilar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Andrés Colindres se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.