Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Oscar (1432451) - lo tendras en cuenta (124988) » 443578206: T41/J5/X

Liga 443578206 Información oficial sobre el partido 443578206 en Hattrick

05.10.2013 14:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 5 / X.717 (96800)

FC Oscar Alineación oficial del equipo 'FC Oscar' en el partido 1 - 3 lo tendras en cuenta Alineación oficial del equipo 'lo tendras en cuenta' en el partido
0 - 1 César Noya (10')
Carmelo Dorenga (11') 1 - 1
1 - 2 César Noya (35')
1 - 3 Andrei-Bogdan Ivanov (82')
FC Oscar Alineación oficial del equipo 'FC Oscar' en el partido 1 - 3 lo tendras en cuenta Alineación oficial del equipo 'lo tendras en cuenta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Oscar Alineación oficial del equipo 'FC Oscar' en el partido 5 - 0 lo tendras en cuenta Alineación oficial del equipo 'lo tendras en cuenta' en el partido
Es un cenizo 5.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Oscar

Goles Goles

  • 113 Minuto 11 (Gol por la derecha): Al minut 11, Oscar aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Carmelo Dorenga va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Oscar va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Joaquín Capetillo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alejandro Cusagages.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alejandro Poyatos! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Oscar van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Dani Font, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 76 minuts, en Víctor Escobal no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ihintz Xuintorena de Oscar va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Ismael Budia de Oscar va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Oriol Triana va prendre el seu rol al minut 37.

lo tendras en cuenta

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): El jugador de tendras César Noya va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 10 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del tendras van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en César Noya va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Andrei-Bogdan Ivanov va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Alejandro Poyatos es va comportar com un juvenil al minut 19 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Salaheddine Zoheir de tendras la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Gonzalo Ocón de tendras va abandonar el terreny de joc després de 78 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. José Ernesto Alarcón va entrar en el seu lloc.