Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Iceland FC (993610) - Athletic BilbaoReus (48287) » 443576038: T41/J9/X

Liga 443576038 Información oficial sobre el partido 443576038 en Hattrick

02.11.2013 14:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 9 / X.678 (96761)

Iceland FC Alineación oficial del equipo 'Iceland FC' en el partido 4 - 0 Athletic BilbaoReus Alineación oficial del equipo 'Athletic BilbaoReus' en el partido
Raúl Pastor Merino (7') 1 - 0
Pablo Gorrite (11') 2 - 0
Jordi Boixasa (65') 3 - 0
Pablo Gorrite (84') 4 - 0
Iceland FC Alineación oficial del equipo 'Iceland FC' en el partido 4 - 0 Athletic BilbaoReus Alineación oficial del equipo 'Athletic BilbaoReus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Iceland FC Alineación oficial del equipo 'Iceland FC' en el partido 2 - 0 Athletic BilbaoReus Alineación oficial del equipo 'Athletic BilbaoReus' en el partido
Tiene suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iceland FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Iceland contenien la respiració mentre en Raúl Pastor Merino s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 11 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Iceland va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pablo Gorrite progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Iceland va aconseguir el 3 - 0 quan Jordi Boixasa va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Iceland va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Pablo Gorrite va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Iceland, l'equip va recuperar la pilota al minut 15 i va contraatacar. En Ángel De las Salas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Iceland van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jordi Boixasa, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 230 Minuto 80 (Ocasión de falta): 孟 (Meng) 综信 (Zongxin) va sorprendre Josep Fonollosa amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ángel De las Salas de Iceland la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Athletic BilbaoReus

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Erik Johnson va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Gonzalo Inchaustegui no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de BilbaoReus van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Francisco Pinos va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Jordi Josep Feixó va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de BilbaoReus que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jordi Josep Feixó de BilbaoReus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 86 (Lesión): Raúl Valaguer no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Onésimo Oliver.