Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD.Castellón (486338) - El banco de Esteiro (1415836) » 443570351: T41/J13/X

Liga 443570351 Información oficial sobre el partido 443570351 en Hattrick

30.11.2013 14:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 13 / X.576 (96659)

CD.Castellón Alineación oficial del equipo 'CD.Castellón' en el partido 3 - 2 El banco de Esteiro Alineación oficial del equipo 'El banco de Esteiro' en el partido
0 - 1 Iván Sánchez Ortiz (6')
0 - 2 Norbert Cardelús (14')
Quim Morer (29') 1 - 2
Álvaro Tienza (41') 2 - 2
Pol Ortiz-Villajos (55') 3 - 2
CD.Castellón Alineación oficial del equipo 'CD.Castellón' en el partido 3 - 2 El banco de Esteiro Alineación oficial del equipo 'El banco de Esteiro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CD.Castellón Alineación oficial del equipo 'CD.Castellón' en el partido 4 - 1 El banco de Esteiro Alineación oficial del equipo 'El banco de Esteiro' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD.Castellón

Goles Goles

  • 103 Minuto 29 (Gol por la derecha): Passava el minut 29 del matx, quan l'atent Quim Morer va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41, CD.Castellón aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Álvaro Tienza va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 143 Minuto 55 (Gol de contra por la derecha): El jugador Pol Ortiz-Villajos de CD.Castellón es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al 28, Pol Ortiz-Villajos hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Justino Herrasti. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Álvaro Tienza de CD.Castellón va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 39, però no va estar gaire encertat.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gerardo Ribagorza. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 16, Fernando Mieres de CD.Castellón va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Quim Morer.

El banco de Esteiro

Goles Goles

  • 106 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Iván Sánchez Ortiz va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 6, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Esteiro, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 142 Minuto 14 (Gol de contra por la izquierda): En Norbert Cardelús va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Iván Sánchez Ortiz ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Antonio Romay de Esteiro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Villaspasa de Esteiro amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.