Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

putitors fc (491571) - Torrelavega Kamikazes (118122) » 443566538: T41/J14/X

Liga 443566538 Información oficial sobre el partido 443566538 en Hattrick

07.12.2013 14:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 14 / X.508 (96591)

putitors fc Alineación oficial del equipo 'putitors fc' en el partido 1 - 2 Torrelavega Kamikazes Alineación oficial del equipo 'Torrelavega Kamikazes' en el partido
0 - 1 Cosmin Dobrovici (28')
0 - 2 Luis Miarons (52')
Juan Tolosa Carrión (71') 1 - 2
putitors fc Alineación oficial del equipo 'putitors fc' en el partido 1 - 2 Torrelavega Kamikazes Alineación oficial del equipo 'Torrelavega Kamikazes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
putitors fc Alineación oficial del equipo 'putitors fc' en el partido 0 - 2 Torrelavega Kamikazes Alineación oficial del equipo 'Torrelavega Kamikazes' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

putitors fc

Goles Goles

  • 102 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Als 71 minuts, una gran jugada per l'esquerra de putitors va acabar amb la pilota als peus de Juan Tolosa Carrión que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 55 (Ocasión de falta): putitors va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 55, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 17 (Tirita (médico)): Piper Ostos va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 090 Minuto 29 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 29 de partit, quan un jugador de putitors, en Salvador Quijano, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Torrelavega Kamikazes

Goles Goles

  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): El jugador de Torrelavega Cosmin Dobrovici va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 28 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Luis Miarons va aprofitar un error defensiu al minut 52, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Torrelavega.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 19 (Ocasión de falta): El Torrelavega va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 19 amb un llançament de falta perillós. En Sergio Egurrola però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Florencio Trasmonte no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en 霍 (Huo) 秉权 (Bingquan) estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Després de 31 minuts, Cosmin Dobrovici va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Pablo Roco de Godoy va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Rafael Guirior, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Egurrola.
  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Echerreaga de Torrelavega es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 79 (Lesión grave): Miguel Leon Urquijo, de Torrelavega, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Brais Juvino el va substituir.