Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VAGABUNDOS.F.C. (1578589) - Torrelavega Kamikazes (118122) » 443566511: T41/J7/X

Liga 443566511 Información oficial sobre el partido 443566511 en Hattrick

19.10.2013 14:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 7 / X.508 (96591)

VAGABUNDOS.F.C. Alineación oficial del equipo 'VAGABUNDOS.F.C.' en el partido 3 - 2 Torrelavega Kamikazes Alineación oficial del equipo 'Torrelavega Kamikazes' en el partido
0 - 1 Cosmin Dobrovici (28')
0 - 2 Miguel Leon Urquijo (38')
José Saavedra Martín (43') 1 - 2
Pep Bulbena (66') 2 - 2
Carlos Moreno Pidal (88') 3 - 2
VAGABUNDOS.F.C. Alineación oficial del equipo 'VAGABUNDOS.F.C.' en el partido 3 - 2 Torrelavega Kamikazes Alineación oficial del equipo 'Torrelavega Kamikazes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
VAGABUNDOS.F.C. Alineación oficial del equipo 'VAGABUNDOS.F.C.' en el partido 6 - 2 Torrelavega Kamikazes Alineación oficial del equipo 'Torrelavega Kamikazes' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VAGABUNDOS.F.C.

Goles Goles

  • 139 Minuto 43 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en José Saavedra Martín va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Luis Miarons per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 2
  • 113 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al minut 66, VAGABUNDOS.F.C. aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Pep Bulbena va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 88 (Gol por la derecha): VAGABUNDOS.F.C. s'avançava al marcador al minut 88, després d'un rebot que va caçar en Carlos Moreno Pidal per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Juan Alberto Camboraín va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 201 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Pep Bulbena va disposar d'una bona oportunitat al minut 41, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 202 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Passaven 42 minuts quan Pep Bulbena des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Ahuir de VAGABUNDOS.F.C. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Gómez de Alba de VAGABUNDOS.F.C. va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Torrelavega Kamikazes

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Torrelavega va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Rubén Romero, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Cosmin Dobrovici que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Miguel Leon Urquijo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 de partit, Rafael Echerreaga va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Guirior de Torrelavega es va emportar una amonestació al minut 3 per provocar un rival.