Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los rocitos (489375) - The First Warriors (800730) » 443563320: T41/J7/X

Liga 443563320 Información oficial sobre el partido 443563320 en Hattrick

19.10.2013 14:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 7 / X.451 (96534)

los rocitos Alineación oficial del equipo 'los rocitos' en el partido 3 - 2 The First Warriors Alineación oficial del equipo 'The First Warriors' en el partido
0 - 1 Vidal da Enciñeira (6')
Enrique Villaquirán (15') 1 - 1
Sergio de Rala (16') 2 - 1
2 - 2 Ignacio Vilallonga (29')
Ernesto Abad (35') 3 - 2
los rocitos Alineación oficial del equipo 'los rocitos' en el partido 3 - 2 The First Warriors Alineación oficial del equipo 'The First Warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
los rocitos Alineación oficial del equipo 'los rocitos' en el partido 4 - 1 The First Warriors Alineación oficial del equipo 'The First Warriors' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los rocitos

Goles Goles

  • 116 Minuto 15 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Karim Kriaa sempre és una garantia. Al minut 15, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Enrique Villaquirán marcar el 1 - 1 per al rocitos.
  • 124 Minuto 16 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 16 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Sergio De Rala llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 35 gràcies a la jugada de Ernesto Abad, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El rocitos ho intentava per la dreta per mitjà de Ernesto Abad, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ernesto Abad per poc que no incrementa el marcador al minut 66. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Luis Fernando Isusi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Andrés Meléndez de rocitos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

The First Warriors

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Warriors va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 6. Vidal da Enciñeira va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 164 Minuto 29 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Ignacio Vilallonga marqués l'empat. Al minut 29 el marcador mostrava un empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Warriors van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Dalmau Llongueras, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Warriors, l'equip va recuperar la pilota al minut 79 i va contraatacar. En Jordi Joan Planelles va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 262 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 Moisés Avilleira va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Àlex Condominas va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Chipre de Warriors es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 70 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Avelino Aceredo probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.