Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unión Deportivaa Salamanca (309986) - morgos c.f. (779826) » 443554632: T41/J5/X

Liga 443554632 Información oficial sobre el partido 443554632 en Hattrick

05.10.2013 14:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 5 / X.296 (96379)

Unión Deportivaa Salamanca Alineación oficial del equipo 'Unión Deportivaa Salamanca' en el partido 5 - 1 morgos c.f. Alineación oficial del equipo 'morgos c.f.' en el partido
Cado Valle Fernández (23') 1 - 0
Óscar Vicuña Oyarbide (36') 2 - 0
Joan Pol Albert (37') 3 - 0
3 - 1 Gabriel Chirobocea (51')
Santiago Lizaranzu (72') 4 - 1
Joan Pol Albert (73') 5 - 1
Unión Deportivaa Salamanca Alineación oficial del equipo 'Unión Deportivaa Salamanca' en el partido 5 - 1 morgos c.f. Alineación oficial del equipo 'morgos c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Unión Deportivaa Salamanca Alineación oficial del equipo 'Unión Deportivaa Salamanca' en el partido 5 - 0 morgos c.f. Alineación oficial del equipo 'morgos c.f.' en el partido
Tiene un resultado normal 5.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unión Deportivaa Salamanca

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Salamanca va ser Cado Valle Fernández.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Óscar Vicuña Oyarbide va incrementar l'avantatge de Salamanca amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, Salamanca va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Joan Pol Albert, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 108 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Marco Aurelio Guillamas és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Santiago Lizaranzu perquè aconseguís el 4 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Salamanca van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Joan Pol Albert va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sergio Conrado va estar a punt de sentenciar el partit al minut 65, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de José Juárez Yepes al minut 71 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Óscar Vicuña Oyarbide va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 59 (Lesión leve): En Gilberto Grasa de Salamanca va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Dustin Appleby va prendre el seu rol al minut 59.

morgos c.f.

Goles Goles

  • 153 Minuto 51 (Gol por la derecha): morgos van aconseguir el 3 - 1 que retallava diferències al minut 51 quan Gabriel Chirobocea sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 47 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ricard Miquel Rodés de morgos va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Casildo Cabarcos que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): morgos va fer una substitució al minut 30. Josep Arqué va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Antonio Abreu.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 22 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Valerian Tobias Ingelheim no li va importar gens ni mica.