Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ajax de Alella (123487) - La ira kjata (47647) » 443552771: T41/J2/X

Liga 443552771 Información oficial sobre el partido 443552771 en Hattrick

14.09.2013 14:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 2 / X.263 (96346)

Ajax de Alella Alineación oficial del equipo 'Ajax de Alella' en el partido 1 - 2 La ira kjata Alineación oficial del equipo 'La ira kjata' en el partido
Azubeli Barrazabal (4') 1 - 0
1 - 1 Hermes Cons (10')
1 - 2 Jesús Cherta (86')
Ajax de Alella Alineación oficial del equipo 'Ajax de Alella' en el partido 1 - 2 La ira kjata Alineación oficial del equipo 'La ira kjata' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Ajax de Alella Alineación oficial del equipo 'Ajax de Alella' en el partido 1 - 6 La ira kjata Alineación oficial del equipo 'La ira kjata' en el partido
Tiene un resultado normal 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ajax de Alella

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): El jugador Azubeli Barrazabal de Alella, després de 4 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Azubeli Barrazabal, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Alella va estar a punt de posar-se per davant al minut 37 però Juan Luis Albiñana va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Alella enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Uziel Vao ocupà el lloc d'en Juan Luis Mateos Cabeza al 38 minuts, dos minuts després que el jugador de Alella quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

La ira kjata

Goles Goles

  • 163 Minuto 10 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 10 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Hermes Cons.
  • 171 Minuto 86 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jesús Cherta que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a kjata.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Zacarías Lazo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de kjata que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del kjata que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Israel Ozores, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 82, quan en Pedro Barruso va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 79 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Luis Comunero va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.