Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

nuez de ebro (1332471) - yousep (1371126) » 443538799: T41/J9/X

Liga 443538799 Información oficial sobre el partido 443538799 en Hattrick

02.11.2013 14:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 9 / X.13 (96096)

nuez de ebro Alineación oficial del equipo 'nuez de ebro' en el partido 1 - 0 yousep Alineación oficial del equipo 'yousep' en el partido
Víctor Garriga (61') 1 - 0
nuez de ebro Alineación oficial del equipo 'nuez de ebro' en el partido 1 - 0 yousep Alineación oficial del equipo 'yousep' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
nuez de ebro Alineación oficial del equipo 'nuez de ebro' en el partido 3 - 0 yousep Alineación oficial del equipo 'yousep' en el partido
Tiene mala suerte 3.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nuez de ebro

Goles Goles

  • 123 Minuto 61 (Gol por la derecha): El jugador Víctor Garriga de nuez, després de 61 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): nuez va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pacífico Somellera en un 1 contra 1 amb el porter Valeriano Atanes, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pacífico Somellera va estar a punt d'avançar els locals al minut 29 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): nuez va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però David Aparisi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): nuez va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Enrique Río va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Valeriano Atanes.
  • 215 Minuto 49 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Luis Vara del Rey va rebre molts aplaudiments. Al minut 49 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53, Nicolás Largacha arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Passaven 72 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Crispín Cereixo va rematar alt.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Valeriano Atanes al minut 81 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Baltasar Algora va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 24 (Tirita): Al minut 24, Pacífico Somellera de nuez es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 092 Minuto 42 (Lesión grave): Pacífico Somellera, de nuez, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Regino Doniániz el va substituir.

yousep

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En David García de Samaniego ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): yousep van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 73, però el xut de Jorge Zamarramala des de l'esquerra va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Passats 40 minuts de joc, en Valeriano Atanes de yousep va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.