Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rades de abajo (438898) - BarÇa-ch (1590298) » 443525965: T41/J7/IX

Liga 443525965 Información oficial sobre el partido 443525965 en Hattrick

19.10.2013 15:45:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 7 / IX.1832 (177327)

rades de abajo Alineación oficial del equipo 'rades de abajo' en el partido 0 - 2 BarÇa-ch Alineación oficial del equipo 'BarÇa-ch' en el partido
0 - 1 Jesús Mateos (25')
0 - 2 Manuel Narbona (49')
rades de abajo Alineación oficial del equipo 'rades de abajo' en el partido 0 - 2 BarÇa-ch Alineación oficial del equipo 'BarÇa-ch' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
rades de abajo Alineación oficial del equipo 'rades de abajo' en el partido 1 - 1 BarÇa-ch Alineación oficial del equipo 'BarÇa-ch' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,7 % 33,3 % 28,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rades de abajo

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Sergio Ander no oblidarà el que li va passar durant el minut 84. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Valduerteles de rades va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

BarÇa-ch

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del BarÇa-ch van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jesús Mateos va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 49 de partit va donar a BarÇa-ch l'avantatge per 0 - 2. Manuel Narbona en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, un refús desafortunat de Juan Ortega Alvarado, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Donato Gómez de la Torre no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 85 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Carlos Uriona, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): 凌 (Ling) 仁洲 (Renzhou), situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 86 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. BarÇa-ch va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oscar Veselin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): En Himar Marcos Gómez ocupà el lloc d'en Oscar Veselin al 64 minuts, dos minuts després que el jugador de BarÇa-ch quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 32 (Evento clima: sol, OK técnico): Jesús Mateos semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.