Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Avileses F.C (1580016) - Comarca de Níjar (439631) » 443501302: T41/J1/IX

Liga 443501302 Información oficial sobre el partido 443501302 en Hattrick

07.09.2013 15:45:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 1 / IX.1392 (176887)

Avileses F.C Alineación oficial del equipo 'Avileses F.C' en el partido 0 - 1 Comarca de Níjar Alineación oficial del equipo 'Comarca de Níjar' en el partido
0 - 1 Tzeko Popov (84')
Avileses F.C Alineación oficial del equipo 'Avileses F.C' en el partido 0 - 1 Comarca de Níjar Alineación oficial del equipo 'Comarca de Níjar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Avileses F.C Alineación oficial del equipo 'Avileses F.C' en el partido 2 - 1 Comarca de Níjar Alineación oficial del equipo 'Comarca de Níjar' en el partido
Tiene mala suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,3 % 0,6 % 10,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Avileses F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Avileses van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Carlos Sáenz del Molino, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Josep Maria Rebull va estar a punt d'avançar els locals al minut 33 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 236 Minuto 53 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Rafael Folch es va comportar com un juvenil al minut 53 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Avileses la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Behja Zahawi va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 85, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Josep Maria Rebull de Avileses es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40 de partit, Josep Maria Rebull de Avileses va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Comarca de Níjar

Goles Goles

  • 172 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Comarca va ser finalitzada des de l'esquerra per Tzeko Popov al minut 84. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Comarca va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 37, quan Rafael Folch va quedar-se sol davant el porter Guillermo Hernández Luna, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Comarca que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Paco Camptor, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Comarca va anar a parar a la dreta de l'atac on en Tzeko Popov, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.