Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NARANJO (797783) - Móstoles Empanadills (1597879) » 443490697: T41/J10/IX

Liga 443490697 Información oficial sobre el partido 443490697 en Hattrick

09.11.2013 15:45:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 10 / IX.1202 (176697)

NARANJO Alineación oficial del equipo 'NARANJO' en el partido 1 - 1 Móstoles Empanadills Alineación oficial del equipo 'Móstoles Empanadills' en el partido
0 - 1 Uri Micaló (31')
Franz Zuber-Herold (52') 1 - 1
NARANJO Alineación oficial del equipo 'NARANJO' en el partido 1 - 1 Móstoles Empanadills Alineación oficial del equipo 'Móstoles Empanadills' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
NARANJO Alineación oficial del equipo 'NARANJO' en el partido 3 - 1 Móstoles Empanadills Alineación oficial del equipo 'Móstoles Empanadills' en el partido
Tiene mala suerte 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,3 % 0,9 % 11,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NARANJO

Goles Goles

  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del NARANJO van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Franz Zuber-Herold va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després de 32 minuts, Inocencio Espiga va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Franz Zuber-Herold va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): NARANJO enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 9 (Lesión leve): Després de 9 minuts jugats, Conrado Rubio Torrecilla es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Oliver Rotaru.

Móstoles Empanadills

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Empanadills va ser finalitzada des de l'esquerra per Uri Micaló al minut 31. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Felipe García-Puerta no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alberte Portela estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Luis Martín Muñoz al minut 33, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 270 Minuto 53 (Ocasión de falta): En Pedro Pérez Melgarejo va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 53. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Antonio Estévanez ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Uri Micaló de Empanadills es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.