Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kebap de la Ancha C.F. (775002) - Real Valero (993868) » 443489555: T41/J4/IX

Liga 443489555 Información oficial sobre el partido 443489555 en Hattrick

28.09.2013 15:45:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 4 / IX.1182 (176677)

Kebap de la Ancha C.F. Alineación oficial del equipo 'Kebap de la Ancha C.F.' en el partido 0 - 3 Real Valero Alineación oficial del equipo 'Real Valero' en el partido
0 - 1 Adrián Guinea (4')
0 - 2 Álex Tarriño (8')
0 - 3 Pèir Duran (23')
Kebap de la Ancha C.F. Alineación oficial del equipo 'Kebap de la Ancha C.F.' en el partido 0 - 3 Real Valero Alineación oficial del equipo 'Real Valero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Kebap de la Ancha C.F. Alineación oficial del equipo 'Kebap de la Ancha C.F.' en el partido 1 - 3 Real Valero Alineación oficial del equipo 'Real Valero' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,9 % 1,5 % 84,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kebap de la Ancha C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Kebap va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pepe Vicuña va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pablo Chirino.
  • 200 Minuto 15 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 15. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Inozentzio Orue la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 202 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al 72, Pedro Maestro Rubio hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Pablo Chirino. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julián Galeote.

Real Valero

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Valero van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Adrián Guinea va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 8 (Gol por la derecha): Al minut 8, un xut de Álex Tarriño des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Pèir Duran de Valero l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 23 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Julián Galeote va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Julio Pla Cano va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Henrique Mainel després de 65 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Manuel Esperun va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 de partit, Álex Tarriño va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 69 (Tirita): Passats 69 minuts de joc, en Pablo Chirino de Valero va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 095 Minuto 78 (Lesión): El jugador de Valero Pèir Duran va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Gonzalo Mayans va entrar en el seu lloc.