Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CE Saabadell (1456735) - atlètic balanyà (1369339) » 443468175: T41/J7/IX

Liga 443468175 Información oficial sobre el partido 443468175 en Hattrick

19.10.2013 15:40:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 7 / IX.800 (61071)

CE Saabadell Alineación oficial del equipo 'CE Saabadell' en el partido 2 - 2 atlètic balanyà Alineación oficial del equipo 'atlètic balanyà' en el partido
Ricardo Robledo Villa (5') 1 - 0
Javier Navarro (9') 2 - 0
2 - 1 Miguel Torres Moreno (23')
2 - 2 Itzai Markixana (37')
CE Saabadell Alineación oficial del equipo 'CE Saabadell' en el partido 2 - 2 atlètic balanyà Alineación oficial del equipo 'atlètic balanyà' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
CE Saabadell Alineación oficial del equipo 'CE Saabadell' en el partido 5 - 2 atlètic balanyà Alineación oficial del equipo 'atlètic balanyà' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,0 % 1,6 % 14,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE Saabadell

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Ricardo Robledo Villa va donar a Saabadell un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 9 (Gol por la izquierda): En Javier Navarro va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Saabadell a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Mikel Pérez va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abdelhamid Bouanani de Saabadell va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Enrique Osorio de Saabadell va abandonar el terreny de joc després de 32 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Mikel Pérez va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Enrique Osorio no era cap impediment.
  • 305 Minuto 64 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Jesús Zornoza no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

atlètic balanyà

Goles Goles

  • 153 Minuto 23 (Gol por la derecha): atlètic van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 23 quan Miguel Torres Moreno sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 164 Minuto 37 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Itzai Markixana de atlètic va marcar de penal l'empat al minut 37.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 31 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Zenón Torres Fink va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): atlètic va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 53, quan Antonio José Pidal va quedar-se sol davant el porter Víctor Cerroa, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Marius Ciupu que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de atlètic la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): Després de 17 minuts jugats, Lluís Puigcerver es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Fernando del Valle.