Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los bucaneros negros (991331) - cordobaccf54 (487208) » 443461161: T41/J3/IX

Liga 443461161 Información oficial sobre el partido 443461161 en Hattrick

21.09.2013 15:40:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 3 / IX.675 (60946)

los bucaneros negros Alineación oficial del equipo 'los bucaneros negros' en el partido 0 - 0 ebert Alineación oficial del equipo 'ebert' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los bucaneros negros Alineación oficial del equipo 'los bucaneros negros' en el partido 3 - 1 ebert Alineación oficial del equipo 'ebert' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,0 % 0,4 % 8,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los bucaneros negros

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 23 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en José María Desguarets per la seva rapidesa. Al minut 23 va intentar marxar per velocitat d'en Paco Sevilleja, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Joan Manel Muntané va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): bucaneros va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 41 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Kismi Olpe ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): bucaneros per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 69, quan Pablo Cortés va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pablo Cortés va estar a punt d'acabar en gol al minut 79, però el porter visitant Nèstor Marsó va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 236 Minuto 82 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Roc Biosca es va comportar com un juvenil al minut 82 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 216 Minuto 85 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de José Vicente Molins Sáez va ser clau en la jugada d'atac de bucaneros al minut 85, quan ell mateix va fer una passada brutal a Pablo Cortés, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Adrián Martínez Vara de bucaneros es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Walter Palacios de bucaneros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): bucaneros va fer una substitució al minut 67. Marius Tameş va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Adrián Martínez Vara.

ebert

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Francesc Mallarach, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 24 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49, un refús desafortunat de Quintí Xicola, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Yago Salazar Rojas no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.