Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Petaca C.F. (487893) - La Vieja escuela SAD (988922) » 443460513: T41/J9/IX

Liga 443460513 Información oficial sobre el partido 443460513 en Hattrick

02.11.2013 15:40:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 9 / IX.663 (60934)

Carperos united Alineación oficial del equipo 'Carperos united' en el partido 0 - 0 Fontechas Alineación oficial del equipo 'Fontechas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Carperos united Alineación oficial del equipo 'Carperos united' en el partido 2 - 0 Fontechas Alineación oficial del equipo 'Fontechas' en el partido
Tiene mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carperos united

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Carperos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 19 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Anastácio Madeira ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Andrea Rigucci del Carperos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Fontechas. La jugada d'estratègia del Carperos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Lauri Jylhä va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alejandro Gordillo de Carperos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Fontechas

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Fontechas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Lesław Śmiatacz, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fontechas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Máximo Guizaburoaga va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fontechas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Noël Delaruelle, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Fontechas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Slaviša Japundžić, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 88 (Ocasión de falta): En Slaviša Japundžić va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 88. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 286 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 89 minuts, el Fontechas va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alex Nymark de Fontechas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lesław Śmiatacz.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Lesław Śmiatacz va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.