Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reus Deportiu. (1367584) - 1ESA (434490) » 443458855: T41/J1/IX

Liga 443458855 Información oficial sobre el partido 443458855 en Hattrick

07.09.2013 15:40:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 1 / IX.634 (60905)

Reus Deportiu. Alineación oficial del equipo 'Reus Deportiu.' en el partido 3 - 2 Mandrokos Team Alineación oficial del equipo 'Mandrokos Team' en el partido
Nuno Cristiñade (12') 1 - 0
Joaquín Soldevilla (17') 2 - 0
2 - 1 Abel Ubilla (21')
2 - 2 Eusebi Gayà (63')
Jesús Moya Prieto (72') 3 - 2
Reus Deportiu. Alineación oficial del equipo 'Reus Deportiu.' en el partido 3 - 2 Mandrokos Team Alineación oficial del equipo 'Mandrokos Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Reus Deportiu. Alineación oficial del equipo 'Reus Deportiu.' en el partido 5 - 2 Mandrokos Team Alineación oficial del equipo 'Mandrokos Team' en el partido
Tiene mala suerte 5.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reus Deportiu.

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 12 gràcies a la jugada de Nuno Cristiñade, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Reus. va augmentar la diferència quan Joaquín Soldevilla no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Jesús Moya Prieto va donar a Reus. un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Al minut 57 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jesús Moya Prieto de Reus. va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Jesús Moya Prieto es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Lorenzo Riera va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Toni Faura.

Mandrokos Team

Goles Goles

  • 151 Minuto 21 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 21 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Abel Ubilla.
  • 162 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Eusebi Gayà per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Es duien 10 minuts de partit jugats quan Alejandro Maceda va estar a punt de posar per davant a Mandrokos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Lorenzo Riera va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Rogèr Mesull no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alejandro Maceda estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Francisco Javier Zumárraga de Mandrokos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ernesto Vallejo de Mandrokos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nicolás Gumucio de Mandrokos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.