Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ensanche Alcalá (1365070) - Mendite F.c (314343) » 443457470: T41/J5/IX

Liga 443457470 Información oficial sobre el partido 443457470 en Hattrick

05.10.2013 15:40:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 5 / IX.609 (60880)

AmuTeam Alineación oficial del equipo 'AmuTeam' en el partido 1 - 3 Mendite F.c Alineación oficial del equipo 'Mendite F.c' en el partido
0 - 1 Nemesio da Pontenova (21')
0 - 2 Argaitz Iruleta (40')
0 - 3 Gabriel Waldrón (61')
Juan Pablo Avellaneda (88') 1 - 3
AmuTeam Alineación oficial del equipo 'AmuTeam' en el partido 1 - 3 Mendite F.c Alineación oficial del equipo 'Mendite F.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
AmuTeam Alineación oficial del equipo 'AmuTeam' en el partido 5 - 3 Mendite F.c Alineación oficial del equipo 'Mendite F.c' en el partido
Es un cenizo 5.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,6 % 3,0 % 17,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AmuTeam

Goles Goles

  • 102 Minuto 88 (Gol por la izquierda): AmuTeam va reduir el marcador al minut 88 a 1 - 3 quan Juan Pablo Avellaneda va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de AmuTeam la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Santiago Caballón va estar a punt d'empatar per a AmuTeam quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Enrique Eguarás va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 202 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Santiago Caballón va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 41 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Javier Enrique Urquizu va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 200 Minuto 77 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 77 amb una falta ben llançada per en Seme Urarte, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 203 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Juan Pablo Avellaneda de AmuTeam va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Florencio La Rotta es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Mendite F.c

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 21, quan Nemesio da Pontenova va posar els visitants Mendite Fc per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 136 Minuto 40 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Luis Roca s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Argaitz Iruleta, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 0 - 2.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 61 de partit va donar a Mendite Fc l'avantatge per 0 - 3. Gabriel Waldrón en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 19, el Mendite Fc estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Hernán Rivas va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Javier Enrique Urquizu no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Nemesio da Pontenova estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87 Sergio Belsué va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Marcos Calvillo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabriel Waldrón de Mendite Fc es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Jesús Karanka de Mendite Fc va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Argaitz Iruleta va prendre el seu rol al minut 37.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 10 (Evento clima: sol, OK técnico): José María Varro semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.