Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.D.R. Numancia De Ares (1582496) - FC Xbgras (1339233) » 443453224: T41/J5/IX

Liga 443453224 Información oficial sobre el partido 443453224 en Hattrick

05.10.2013 15:40:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 5 / IX.533 (60804)

S.D.R. Numancia De Ares Alineación oficial del equipo 'S.D.R. Numancia De Ares' en el partido 3 - 1 Pin pan toma lacasitos Alineación oficial del equipo 'Pin pan toma lacasitos' en el partido
Manuel Antonio Canielles (52') 1 - 0
Pelaxio Herrero (66') 2 - 0
Alan Hardinge (84') 3 - 0
3 - 1 Luis Farina (85')
S.D.R. Numancia De Ares Alineación oficial del equipo 'S.D.R. Numancia De Ares' en el partido 3 - 1 Pin pan toma lacasitos Alineación oficial del equipo 'Pin pan toma lacasitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
S.D.R. Numancia De Ares Alineación oficial del equipo 'S.D.R. Numancia De Ares' en el partido 3 - 5 Pin pan toma lacasitos Alineación oficial del equipo 'Pin pan toma lacasitos' en el partido
Tiene un resultado normal 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,2 % 15,9 % 58,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.D.R. Numancia De Ares

Goles Goles

  • 119 Minuto 52 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En José Moya Delgado sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Manuel Antonio Canielles que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 142 Minuto 66 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 66 minuts quan Pelaxio Herrero va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 0 per a Numancia.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Numancia va augmentar la diferència quan Alan Hardinge no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En José Moya Delgado va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27, Mikel Mitxelena arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 es va veure una gran oportunitat per a Numancia per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alan Hardinge, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): En Alan Hardinge va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Enrique Sánchez Salares. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

Pin pan toma lacasitos

Goles Goles

  • 153 Minuto 85 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Luis Farina va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el lacasitos va reduir diferències al marcador: 3 - 1 al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Antoni Lligadas va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): lacasitos van seguir progressant per la banda dreta. Juanjo Sanz va tenir la seva oportunitat al minut 78, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gustavo Moyano de lacasitos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.