Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The gardiens (1460205) - Sant Joan (988368) » 443447897: T41/J5/IX

Liga 443447897 Información oficial sobre el partido 443447897 en Hattrick

05.10.2013 15:40:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 5 / IX.438 (60709)

The gardiens Alineación oficial del equipo 'The gardiens' en el partido 5 - 4 NUEVO COLIENDRES UTEBO ZARAGOZA Alineación oficial del equipo 'NUEVO COLIENDRES UTEBO ZARAGOZA' en el partido
0 - 1 Miguel Cascabuey (2')
0 - 2 Kostobare Atutxa (22')
Adri Santacana (25') 1 - 2
1 - 3 Jesús Morlanes (43')
Toni Homs (44') 2 - 3
Adi Vârban (63') 3 - 3
Dan Urucu (72') 4 - 3
4 - 4 Freddy Mogollón (85')
Adri Santacana (87') 5 - 4
The gardiens Alineación oficial del equipo 'The gardiens' en el partido 5 - 4 NUEVO COLIENDRES UTEBO ZARAGOZA Alineación oficial del equipo 'NUEVO COLIENDRES UTEBO ZARAGOZA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
The gardiens Alineación oficial del equipo 'The gardiens' en el partido 4 - 2 NUEVO COLIENDRES UTEBO ZARAGOZA Alineación oficial del equipo 'NUEVO COLIENDRES UTEBO ZARAGOZA' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,5 % 1,1 % 12,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The gardiens

Goles Goles

  • 109 Minuto 22 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 22 minuts Adi Vârban es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Kostobare Atutxa que d'un gran xut va marcar per a COLIENDRES el 0 - 2.
  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Adri Santacana, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 102 Minuto 44 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 44 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Toni Homs, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el gardiens a l'empat.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del COLIENDRES. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Adi Vârban la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del gardiens es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 3 arribava al minut 63.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 72 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de gardiens. A fi d'aconseguir el 4 - 3, van tocar-la en curt per tal que Dan Urucu xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 122 Minuto 87 (Gol por la izquierda): gardiens prenia la batuta de l'encontre al minut 87, quan en Adri Santacana va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 5 - 4 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Francesc Gili va disposar d'una bona oportunitat al minut 43, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): Alejandro Monreal quasi marca en una jugada assajada de córner que Edilberto Gómez havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El gardiens ho intentava per la dreta per mitjà de Alejandro Monreal, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Joan Àngel Gratacós de gardiens va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adri Santacana.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Mauri de gardiens es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.

NUEVO COLIENDRES UTEBO ZARAGOZA

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador de COLIENDRES Miguel Cascabuey va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 2 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 119 Minuto 43 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Gerardo Serrano sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Jesús Morlanes que, efectivament, va fer pujar el 1 - 3!
  • 162 Minuto 85 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 85, quan Freddy Mogollón va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Gonzalo Machado, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Gonzalo Machado va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Rubén Arcos al minut 44, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Freddy Mogollón de COLIENDRES amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.