Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

perines f.c (311257) - Kazalleros F.C. (307676) » 443447347: T41/J8/IX

Liga 443447347 Información oficial sobre el partido 443447347 en Hattrick

26.10.2013 15:40:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 8 / IX.428 (60699)

perines f.c Alineación oficial del equipo 'perines f.c' en el partido 1 - 3 atlethic Alineación oficial del equipo 'atlethic' en el partido
Pedro Rafael Valdés (19') 1 - 0
1 - 1 Mario Valdeón Baruque (23')
1 - 2 Mario Valdeón Baruque (63')
1 - 3 Atanas Yanev (66')
perines f.c Alineación oficial del equipo 'perines f.c' en el partido 1 - 3 atlethic Alineación oficial del equipo 'atlethic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
perines f.c Alineación oficial del equipo 'perines f.c' en el partido 1 - 4 atlethic Alineación oficial del equipo 'atlethic' en el partido
Tiene un resultado normal 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

perines f.c

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Pedro Rafael Valdés de perines aconseguir un gol al minut 19 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Juan Raúl Gaytán va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Amb 32 minuts disputats, Marco Aurelio Infante gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Diego Virués va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): perines per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 47, quan Juan Manuel Gascueña va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): perines va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Iván Gálvez va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rumen Naydenov.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 84 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Rumen Naydenov, jugador de perines, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 84. Xavier Vergé, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

atlethic

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Mario Valdeón Baruque, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 171 Minuto 63 (Gol por el centro): En Mario Valdeón Baruque donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 63 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Atanas Yanev va augmentar l'avantatge de atlethic a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Jörg Poesneck va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de atlethic va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ángel Castrillo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Sandro Camos que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Mario Valdeón Baruque quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Chema Casals, però la pilota va topar amb el travesser.