Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los haquers (1418374) - Magicc 2 (773125) » 443437274: T41/J10/IX

Liga 443437274 Información oficial sobre el partido 443437274 en Hattrick

09.11.2013 15:40:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 10 / IX.248 (60519)

los haquers Alineación oficial del equipo 'los haquers' en el partido 0 - 3 Triana Independiente FC Alineación oficial del equipo 'Triana Independiente FC' en el partido
0 - 1 Roberto Gorostiaga (39')
0 - 2 Lorenzo Esqueda (49')
0 - 3 Benito Fenech (69')
los haquers Alineación oficial del equipo 'los haquers' en el partido 0 - 3 Triana Independiente FC Alineación oficial del equipo 'Triana Independiente FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
los haquers Alineación oficial del equipo 'los haquers' en el partido 0 - 6 Triana Independiente FC Alineación oficial del equipo 'Triana Independiente FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los haquers

Ocasiones Ocasiones

  • 204 Minuto 84 (Ocasión de penalti): L'àrbitre va xiular un penal a favor de haquers. Abitzu Ilintxeta el va llançar molt fort però als núvols. Un espectador va quedar-se amb la pilota per posar-la a subhasta mentre el jugador renegava d'un forat a la gespa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francesc Ramon Borrut de haquers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): haquers va fer una substitució al minut 34. Alejandro Aller va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Miguel Suevos.

Triana Independiente FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Roberto Gorostiaga que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al 49 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Independiente augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Lorenzo Esqueda es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Benito Fenech, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Independiente va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pedro Ilarraza va desviar el xut final de Jakob Kreitlow després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Benito Fenech va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pedro Ilarraza, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Marvin Reinold va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 37, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pedro Ilarraza va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Gonzalo González-Grano de Oro quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pedro Ilarraza, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Eliott Noël, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 88 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Independiente va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, el Independiente va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Gonzalo González-Grano de Oro s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Benito Fenech de Independiente es va emportar una amonestació al minut 18 per provocar un rival.