Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DIablos team (1460118) - El Holandés Errante (1456363) » 443435628: T41/J4/IX

Liga 443435628 Información oficial sobre el partido 443435628 en Hattrick

28.09.2013 15:40:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 4 / IX.219 (60490)

DIablos team Alineación oficial del equipo 'DIablos team' en el partido 4 - 3 El Holandés Errante Alineación oficial del equipo 'El Holandés Errante' en el partido
0 - 1 Purdentzi Astrokitzaelorrieta (8')
Vlad-Alexandru Cherecheş (13') 1 - 1
1 - 2 Gheorghe Mutescu (32')
Guerau Casas (33') 2 - 2
Luis Campos (40') 3 - 2
Luis Campos (49') 4 - 2
4 - 3 Antonio Luis Largacha (68')
DIablos team Alineación oficial del equipo 'DIablos team' en el partido 4 - 3 El Holandés Errante Alineación oficial del equipo 'El Holandés Errante' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
DIablos team Alineación oficial del equipo 'DIablos team' en el partido 4 - 1 El Holandés Errante Alineación oficial del equipo 'El Holandés Errante' en el partido
Tiene un resultado normal 3.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DIablos team

Goles Goles

  • 113 Minuto 13 (Gol por la derecha): Després de 13 minuts de partit, Vlad-Alexandru Cherecheş igualava per DIablos en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 114 Minuto 33 (Gol de penalti): Després de 33 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al DIablos, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Guerau Casas de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Holandés. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Luis Campos la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del DIablos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 2 arribava al minut 40.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Luis Campos va incrementar l'avantatge de DIablos amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): DIablos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 12, però el xut de Xelasio Landeiro des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Bitor Gavilán va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Daniel Riveros es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

El Holandés Errante

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Purdentzi Astrokitzaelorrieta va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): En Antonio Luis Largacha va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Gheorghe Mutescu la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.
  • 136 Minuto 68 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Xelasio Landeiro es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Antonio Luis Largacha per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 68 passava a ser 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Holandés va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Adrián Mena va desviar el xut final de Carlos Honorato després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Antonio Luis Largacha sol davant la porteria al minut 70, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Purdentzi Astrokitzaelorrieta quasi aconsegueix empatar per Holandés al minut 77, però Adrián Mena va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Holandés va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gheorghe Mutescu, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Marco Antonio Montalvo va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.