Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

THE CRACKS CF (1432770) - CF Can Vidalet (1417420) » 443433963: T41/J8/IX

Liga 443433963 Información oficial sobre el partido 443433963 en Hattrick

26.10.2013 15:40:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 8 / IX.189 (60460)

THE CRACKS CF Alineación oficial del equipo 'THE CRACKS CF' en el partido 0 - 6 GALAPAGARES f.c. Alineación oficial del equipo 'GALAPAGARES f.c.' en el partido
0 - 1 Pepe Pérez Diaz (14')
0 - 2 Fernando Sánchez (19')
0 - 3 Gustau Forés (32')
0 - 4 Juan Jesús Salas (37')
0 - 5 Antonio Amás (70')
0 - 6 Juan Jesús Salas (81')
THE CRACKS CF Alineación oficial del equipo 'THE CRACKS CF' en el partido 0 - 6 GALAPAGARES f.c. Alineación oficial del equipo 'GALAPAGARES f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
THE CRACKS CF Alineación oficial del equipo 'THE CRACKS CF' en el partido 1 - 3 GALAPAGARES f.c. Alineación oficial del equipo 'GALAPAGARES f.c.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,9 % 2,2 % 81,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

THE CRACKS CF

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 31 (Ocasión de falta): Fernando Maravilla va xutar una falta al minut 31 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Ángel Miguel Ramos Cervera de CRACKS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 38 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38 de partit, Ángel Miguel Ramos Cervera de CRACKS va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcelo Redondo de CRACKS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Milcho Tasev de CRACKS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 83 (Tirita): Passats 83 minuts de joc, en Torcuato Candeda de CRACKS va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

GALAPAGARES f.c.

Goles Goles

  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): Fernando Sánchez va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de GALAPAGARES, Pepe Pérez Diaz, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 19 de partit va donar a GALAPAGARES l'avantatge per 0 - 2. Fernando Sánchez en va ser l'anotador.
  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Gustau Forés de GALAPAGARES va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 3 al marcador.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Juan Jesús Salas, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 180 Minuto 70 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Antonio Amás de GALAPAGARES va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 5 per als visitants al minut 70.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Juan Jesús Salas de GALAPAGARES va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 81. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Antonio Amás va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): GALAPAGARES quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Fernando Sánchez va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 陈 (Chen) 恒迪 (Hengdi) de GALAPAGARES va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72 del partit, 陈 (Chen) 恒迪 (Hengdi) de l'equip GALAPAGARES, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 85 de partit, quan un jugador de GALAPAGARES, en Josep Antoni Bransuela, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.