Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Torrasa Fc (1432613) - fc ubae les corts (47701) » 443432379: T41/J4/IX

Liga 443432379 Información oficial sobre el partido 443432379 en Hattrick

28.09.2013 15:40:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 4 / IX.161 (60432)

La Torrasa Fc Alineación oficial del equipo 'La Torrasa Fc' en el partido 2 - 1 CARRILLO F.C Alineación oficial del equipo 'CARRILLO F.C' en el partido
Sergio Quintanal (8') 1 - 0
1 - 1 Pedro Cerrada (73')
Genís Fius (74') 2 - 1
La Torrasa Fc Alineación oficial del equipo 'La Torrasa Fc' en el partido 2 - 1 CARRILLO F.C Alineación oficial del equipo 'CARRILLO F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
La Torrasa Fc Alineación oficial del equipo 'La Torrasa Fc' en el partido 2 - 3 CARRILLO F.C Alineación oficial del equipo 'CARRILLO F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,1 % 15,5 % 59,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Torrasa Fc

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Passats 8 minuts, Sergio Quintanal, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Torrasa es posava per davant!
  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Torrasa prenia la batuta de l'encontre al minut 74, quan en Genís Fius va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ricardo Calvo de Torrasa va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Marc Robles es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Dan-Alex Crângaşu, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Genís Fius de Torrasa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 88 (Lesión): Elisardo Sardiña va sortir coix del terreny de joc, substituït per Zósimo Portal. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

CARRILLO F.C

Goles Goles

  • 162 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 73 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Pedro Cerrada de CARRILLO marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Patricio Reguera quasi aconsegueix empatar per CARRILLO al minut 19, però Ander Pikandia va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Pedro Cerrada va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Jesús Puigcerver, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Héctor Uncal va encarar al porter al 38, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 236 Minuto 52 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Elisardo Sardiña haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a CARRILLO al minut 52.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 85 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Patricio Reguera va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Benedit.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Héctor Uncal de CARRILLO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Cristian Bayón de CARRILLO va abandonar el terreny de joc després de 29 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jesús Puigcerver va entrar en el seu lloc.