Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Os Bolechas (119942) - barcelonamoni (440692) » 443431759: T41/J3/IX

Liga 443431759 Información oficial sobre el partido 443431759 en Hattrick

21.09.2013 15:40:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 3 / IX.150 (60421)

Os Bolechas Alineación oficial del equipo 'Os Bolechas' en el partido 2 - 2 REAL.MADRID.F.C. Alineación oficial del equipo 'REAL.MADRID.F.C.' en el partido
0 - 1 Diego Pacheco (17')
0 - 2 Andi Arteabaro (57')
Roberto Gómez de la Serna (79') 1 - 2
Javián Ponte (88') 2 - 2
Os Bolechas Alineación oficial del equipo 'Os Bolechas' en el partido 2 - 2 REAL.MADRID.F.C. Alineación oficial del equipo 'REAL.MADRID.F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Os Bolechas Alineación oficial del equipo 'Os Bolechas' en el partido 3 - 1 REAL.MADRID.F.C. Alineación oficial del equipo 'REAL.MADRID.F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,5 % 0,9 % 11,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os Bolechas

Goles Goles

  • 117 Minuto 79 (Gol evento especial cansancio): En Amray Kiaf havia sortit la nit anterior a una coneguda discoteca de la ciutat. Per aquesta raó, va errar en un control, que el va aprofitar en Roberto Gómez de la Serna per endur-se la pilota i posar el 1 - 2 al marcador.
  • 113 Minuto 88 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Bolechas una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Javián Ponte, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 88.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bolechas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Roberto Gómez de la Serna va sortir per sobre el travesser.
  • 203 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Roberto Gómez de la Serna no oblidarà el que li va passar durant el minut 67. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nicolás Castolba de Bolechas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Enrique Ormazábal de Bolechas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javián Ponte de Bolechas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 71 (Tirita (médico)): Enrique Ormazábal va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Bolechas es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

REAL.MADRID.F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 17, Silo Arana va pentinar un córner cap al segon pal que Diego Pacheco va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 180 Minuto 57 (Gol de falta): Passaven 57 minuts quan en Andi Arteabaro va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de REAL.MADRID.F.C. va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Andi Arteabaro, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Fernando Venero de REAL.MADRID.F.C., va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 9, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Fernando Venero després de 38 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Xavi Brell va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 70 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Fernando Venero després que el jugador de REAL.MADRID.F.C. li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mauro Gómez de Avellaneda.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 77 de partit, quan un jugador de REAL.MADRID.F.C., en Diego Pacheco, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.