Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Oviedo (el miticu) (434999) - mohame cd (1367682) » 443431536: T41/J3/IX

Liga 443431536 Información oficial sobre el partido 443431536 en Hattrick

21.09.2013 15:40:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 3 / IX.146 (60417)

Real Oviedo (el miticu) Alineación oficial del equipo 'Real Oviedo (el miticu)' en el partido 1 - 1 mohame cd Alineación oficial del equipo 'mohame cd' en el partido
Sergio Albella (52') 1 - 0
1 - 1 Rafa Torrente (73')
Real Oviedo (el miticu) Alineación oficial del equipo 'Real Oviedo (el miticu)' en el partido 1 - 1 mohame cd Alineación oficial del equipo 'mohame cd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Oviedo (el miticu) Alineación oficial del equipo 'Real Oviedo (el miticu)' en el partido 2 - 3 mohame cd Alineación oficial del equipo 'mohame cd' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,8 % 6,1 % 73,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Oviedo (el miticu)

Goles Goles

  • 122 Minuto 52 (Gol por la izquierda): PUTACELSO, atacant per l'esquerra al minut 52, va aprofitar el magnífic llançament de Sergio Albella per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): PUTACELSO per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 12, quan Nolasco Soler va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Nolasco Soler va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PUTACELSO se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Sergio Albella del PUTACELSO ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Nolasco Soler va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

mohame cd

Goles Goles

  • 161 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 en Rafa Torrente va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del mohame que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Xeromé Carballido, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de mohame va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Martín Paredes va sortir per sobre el travesser.
  • 263 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Alejandro García de Castillo va encarar al porter al 61, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El mohame creava perill des de la dreta al minut 65, però en Luis Víctor Castellano, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Rafa Torrente desviant la pilota a servei de cantonada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 53 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 53 de partit, quan un jugador de mohame, en Marcos Peláez, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.