Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Perritos Punkis (1462574) - EusCorBre (1334297) » 443414517: T41/J4/VIII

Liga 443414517 Información oficial sobre el partido 443414517 en Hattrick

28.09.2013 15:15:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 4 / VIII.1890 (179433)

Los Perritos Punkis Alineación oficial del equipo 'Los Perritos Punkis' en el partido 2 - 0 Cohiba Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Cohiba Club de Futbol' en el partido
Manuel Pupa (23') 1 - 0
Jouni Ruokonen (27') 2 - 0
Los Perritos Punkis Alineación oficial del equipo 'Los Perritos Punkis' en el partido 2 - 0 Cohiba Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Cohiba Club de Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Perritos Punkis Alineación oficial del equipo 'Los Perritos Punkis' en el partido 3 - 0 Cohiba Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Cohiba Club de Futbol' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Perritos Punkis

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 23 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Manuel Pupa llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): En Jouni Ruokonen de Perritos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 11, Pier Giovanni Carannante de Perritos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 49 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pier Giovanni Carannante es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Holger Dilschhausen de Perritos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Cohiba Club de Futbol

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Cohiba van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 78, però Igor Rogiers va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cohiba, l'equip va recuperar la pilota al minut 85 i va contraatacar. En Damir Vasiljević va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Damir Vasiljević de Cohiba va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joeri Hogervorst de Cohiba es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 81 (Tirita): Al minut 81, Gelu Cadar de Cohiba es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.