Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hadria atlètic (1580463) - Espetos FC (1462211) » 443413011: T41/J6/VIII

Liga 443413011 Información oficial sobre el partido 443413011 en Hattrick

12.10.2013 15:15:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 6 / VIII.1863 (179406)

Hadria atlètic Alineación oficial del equipo 'Hadria atlètic' en el partido 2 - 0 Nothingan Prisa Que Ya Voy Alineación oficial del equipo 'Nothingan Prisa Que Ya Voy' en el partido
Fouad Ben-Amar (48') 1 - 0
Matteo Ciccioli (57') 2 - 0
Hadria atlètic Alineación oficial del equipo 'Hadria atlètic' en el partido 2 - 0 Nothingan Prisa Que Ya Voy Alineación oficial del equipo 'Nothingan Prisa Que Ya Voy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hadria atlètic Alineación oficial del equipo 'Hadria atlètic' en el partido 3 - 0 Nothingan Prisa Que Ya Voy Alineación oficial del equipo 'Nothingan Prisa Que Ya Voy' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hadria atlètic

Goles Goles

  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del atlètic van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Fouad Ben-Amar va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): En Matteo Ciccioli va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): atlètic va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Paco Fernández Anleo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Paco Fernández Anleo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de atlètic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del atlètic sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Fouad Ben-Amar, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 80 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Paco Fernández Anleo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 59 (Tirita): Passats 59 minuts de joc, en Matteo Ciccioli de atlètic va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Nothingan Prisa Que Ya Voy

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Es duien 35 minuts de partit jugats quan Iñaki Zuya va estar a punt de posar per davant a Nothingan amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Baldomer Calabuig va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Mitch Ruth va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Tiago Jesus Almeida va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Al minut 34, Éloi Chalard de Nothingan es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.