Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD.Pina de Ebro (1415877) - SaFa kickers F.C. (796775) » 443412947: T41/J3/VIII

Liga 443412947 Información oficial sobre el partido 443412947 en Hattrick

21.09.2013 15:15:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 3 / VIII.1862 (179405)

GuillemTeam Alineación oficial del equipo 'GuillemTeam' en el partido 2 - 1 Archeros Alineación oficial del equipo 'Archeros' en el partido
Valentin Bărbulescu (9') 1 - 0
Igor Bodenstedt (64') 2 - 0
2 - 1 Kerman Elexarriaga (83')
GuillemTeam Alineación oficial del equipo 'GuillemTeam' en el partido 2 - 1 Archeros Alineación oficial del equipo 'Archeros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GuillemTeam Alineación oficial del equipo 'GuillemTeam' en el partido 0 - 1 Archeros Alineación oficial del equipo 'Archeros' en el partido
Tiene suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,2 % 0,5 % 90,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GuillemTeam

Goles Goles

  • 141 Minuto 9 (Gol de contra por el centro): GuillemTeam va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 9, quan Valentin Bărbulescu, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.
  • 143 Minuto 64 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de GuillemTeam va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Igor Bodenstedt, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): El GuillemTeam va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 4, però en Valentin Bărbulescu va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Valentin Bărbulescu va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de GuillemTeam que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sadek Touati va estar a punt de sentenciar el partit al minut 85, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 11 (Tirita (médico)): Igor Bodenstedt va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de GuillemTeam es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del GuillemTeam puguin veure en Valentin Bărbulescu jugant de nou; ja que al minut 82 va ser retirat del camp amb una greu lesió. David Perea el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 7 (Evento clima: sol, OK técnico): Alexandru Mureşan semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Archeros

Goles Goles

  • 154 Minuto 83 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Kerman Elexarriaga. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Villaurreta.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Ortiz Mexia de Archeros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en George Silian que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.