Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MONDRAKER FOXY CLUB (1461529) - Malaca C.F. (124769) » 443412916: T41/J10/VIII

Liga 443412916 Información oficial sobre el partido 443412916 en Hattrick

09.11.2013 15:15:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 10 / VIII.1861 (179404)

MONDRAKER FOXY CLUB Alineación oficial del equipo 'MONDRAKER FOXY CLUB' en el partido 2 - 1 Malaca C.F. Alineación oficial del equipo 'Malaca C.F.' en el partido
Hilario Lomelí (83') 1 - 0
Max Myrhaug (84') 2 - 0
2 - 1 Steele Kaufusi (87')
MONDRAKER FOXY CLUB Alineación oficial del equipo 'MONDRAKER FOXY CLUB' en el partido 2 - 1 Malaca C.F. Alineación oficial del equipo 'Malaca C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MONDRAKER FOXY CLUB Alineación oficial del equipo 'MONDRAKER FOXY CLUB' en el partido 2 - 0 Malaca C.F. Alineación oficial del equipo 'Malaca C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MONDRAKER FOXY CLUB

Goles Goles

  • 120 Minuto 83 (Gol de falta): Una falta al minut 83 va provocar un lliure directe. Hilario Lomelí el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Max Myrhaug va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 0 al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Arturo Grasa va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de MONDRAKER se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): MONDRAKER va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Marat Granov va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Willie Peacock.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Romuald Palanca va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant Willie Peacock va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 56 per blocar una centrada d'en Jaime Enciso va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de MONDRAKER.
  • 236 Minuto 62 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Gerónimo Mendoza haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a MONDRAKER al minut 62.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Hilario Lomelí va estar a punt d'avançar els locals al minut 81 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Malaca C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 87 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Malaca va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Steele Kaufusi, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): El Malaca va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 11, però en Paolo Corsetti va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Malaca va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Argaitz Kintana, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 24, un contraatac del Malaca no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Alfonso Samaniego perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Malaca sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Argaitz Kintana, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 82 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 58, Maxime Godot de Malaca va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.