Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Muetes y estrellados F.C. (1416626) - Minabo de Kiev F.C (778482) » 443410878: T41/J5/VIII

Liga 443410878 Información oficial sobre el partido 443410878 en Hattrick

05.10.2013 15:15:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 5 / VIII.1825 (179368)

U.C. Ceares Alineación oficial del equipo 'U.C. Ceares' en el partido 4 - 1 cobos Alineación oficial del equipo 'cobos' en el partido
Eugen-Ioan Dumitrescu (7') 1 - 0
Théo Cabirol (37') 2 - 0
Jan-Kees Piket (44') 3 - 0
3 - 1 Siniša Star (44')
Jan-Kees Piket (70') 4 - 1
U.C. Ceares Alineación oficial del equipo 'U.C. Ceares' en el partido 4 - 1 cobos Alineación oficial del equipo 'cobos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.C. Ceares Alineación oficial del equipo 'U.C. Ceares' en el partido 1 - 1 cobos Alineación oficial del equipo 'cobos' en el partido
Tiene bastante suerte 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,8 % 9,2 % 68,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.C. Ceares

Goles Goles

  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Jan-Kees Piket la va rematar Eugen-Ioan Dumitrescu amb una magnífica volea que va fer pujar per a Ceares el 1 - 0.
  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Ceares eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 37, Théo Cabirol va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 0.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): En Jan-Kees Piket de Ceares va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): En Jan-Kees Piket va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Ceares per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 3, quan Andrei Niculae va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Tomáš Križko va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Lutz Link rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 286 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Ceares, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Eugen-Ioan Dumitrescu va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, Jan-Kees Piket gairebé va marcar per a Ceares des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Després de 44 minuts jugats, Albin Szolnoki es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Luis Trepiana.

cobos

Goles Goles

  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 44 minuts, el tirador de faltes del cobos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Siniša Star, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Timm Lüneburger quasi aconsegueix empatar per cobos al minut 36, però Gonzalo García-Rigueira va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del cobos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Benjamin Guérin, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 252 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Alrik Dickbauer ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.