Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caribbean Wanderers FC (489153) - jogo bonito c.f. (1419757) » 443407920: T41/J7/VIII

Liga 443407920 Información oficial sobre el partido 443407920 en Hattrick

19.10.2013 15:15:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 7 / VIII.1772 (179315)

CasVer F.C. Alineación oficial del equipo 'CasVer F.C.' en el partido 2 - 1 Auringis FC Alineación oficial del equipo 'Auringis FC' en el partido
Thorkil Steensen (55') 1 - 0
Roberto García (68') 2 - 0
2 - 1 Ignacio Ripoll (83')
CasVer F.C. Alineación oficial del equipo 'CasVer F.C.' en el partido 2 - 1 Auringis FC Alineación oficial del equipo 'Auringis FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CasVer F.C. Alineación oficial del equipo 'CasVer F.C.' en el partido 2 - 1 Auringis FC Alineación oficial del equipo 'Auringis FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,2 % 13,3 % 24,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CasVer F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 55 (Gol de contra por la derecha): Thorkil Steensen va marcar al minut 55 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 0.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Roberto García va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Diego Mayorga va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Ugo Di Gallo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rubén Díaz de Ortega va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 86 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Eñaut Urthiaga, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Eñaut Urthiaga de CasVer va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 56 (Evento clima: sol, OK técnico): En Eñaut Urthiaga va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Auringis FC

Goles Goles

  • 153 Minuto 83 (Gol por la derecha): Els jugadors de Auringis no defallien en cap moment. Producte d'això, en Ignacio Ripoll va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Auringis va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 26, quan Rafael Labayen va quedar-se sol davant el porter Paulino Moniz, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Rafael Labayen de Auringis, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 32, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Auringis va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Paulino Moniz va desviar el xut final de Felipe Ferragut després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Taberné de Auringis es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 85 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Arnau Sallarès va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.