Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Shuleones (1462881) - Legends of Heaven (778165) » 443390426: T41/J2/VIII

Liga 443390426 Información oficial sobre el partido 443390426 en Hattrick

14.09.2013 15:15:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 2 / VIII.1460 (179003)

buscomilugar Alineación oficial del equipo 'buscomilugar' en el partido 2 - 3 Olindico Alineación oficial del equipo 'Olindico' en el partido
0 - 1 Hans Claasen (4')
Vassilis Vakalos (37') 1 - 1
Leonardus van den Brink (77') 2 - 1
2 - 2 Ivan Pomogaybo (78')
2 - 3 Patrick Alexander Jüterbog (85')
buscomilugar Alineación oficial del equipo 'buscomilugar' en el partido 2 - 3 Olindico Alineación oficial del equipo 'Olindico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
buscomilugar Alineación oficial del equipo 'buscomilugar' en el partido 1 - 4 Olindico Alineación oficial del equipo 'Olindico' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,9 % 0,5 % 90,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

buscomilugar

Goles Goles

  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Vassilis Vakalos va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 37.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Oļegs Jansons va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de buscomilugar, Leonardus van den Brink, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): buscomilugar enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): buscomilugar va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Francisco Espinosa de los Monteros en un 1 contra 1 amb el porter Raúl Acción, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): Ramiro Radja hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Vassilis Vakalos havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Olindico

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Hans Claasen va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Ivan Pomogaybo que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 174 Minuto 85 (Gol de penalti): Olindico va posar-se per davant 2 - 3 mitjançant un penal polèmic que Patrick Alexander Jüterbog va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Dino Granxa va estar a punt de posar per davant a Olindico amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Aldo Boels va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ivan Pomogaybo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Ivan Pomogaybo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Dino Granxa de Olindico va abandonar el terreny de joc després de 39 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Marcos Emiliano Rivadera va entrar en el seu lloc.