Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

falso madrid fc (778479) - F.C.Azurra (1335657) » 443380026: T41/J6/VIII

Liga 443380026 Información oficial sobre el partido 443380026 en Hattrick

12.10.2013 15:15:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 6 / VIII.1274 (178817)

tontucios Alineación oficial del equipo 'tontucios' en el partido 2 - 1 F.C.Azurra Alineación oficial del equipo 'F.C.Azurra' en el partido
Rubén Piña (30') 1 - 0
Llibert Freixas (31') 2 - 0
2 - 1 Friedrich Issel (48')
tontucios Alineación oficial del equipo 'tontucios' en el partido 2 - 1 F.C.Azurra Alineación oficial del equipo 'F.C.Azurra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
tontucios Alineación oficial del equipo 'tontucios' en el partido 2 - 1 F.C.Azurra Alineación oficial del equipo 'F.C.Azurra' en el partido
Tiene un resultado normal 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,1 % 3,2 % 17,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tontucios

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 30, el tontucios va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Rubén Piña, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan tontucios va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Llibert Freixas des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de tontucios a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Maxence van Scherpenzeel va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58, Stavros Grekos gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però David Rincón va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Al minut 37, Maxence van Scherpenzeel de tontucios va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Niels Glauder de tontucios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Juan Alberto Ortiz va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

F.C.Azurra

Goles Goles

  • 153 Minuto 48 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Friedrich Issel va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el F.C.Azurra va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 48.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Fadil Lahlouh per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 85, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 9 (Lesión leve): En Alfredo Laguna Zabia ocupà el lloc d'en Mauri Colominas al 9 minuts, dos minuts després que el jugador de F.C.Azurra quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 092 Minuto 40 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Birger Entzebeck, jugador de F.C.Azurra, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 40. Federico Lacalle Villalón, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 090 Minuto 88 (Tirita): Passats 88 minuts de joc, en Friedrich Issel de F.C.Azurra va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 10 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Olavi Pitkänen, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.