Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

p madridista (1601885) - Perdedores sin fronteras F.C. (1456974) » 443375307: T41/J2/VIII

Liga 443375307 Información oficial sobre el partido 443375307 en Hattrick

14.09.2013 15:15:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 2 / VIII.1190 (178733)

Machos f.c. Alineación oficial del equipo 'Machos f.c.' en el partido 2 - 1 Perdedores sin fronteras F.C. Alineación oficial del equipo 'Perdedores sin fronteras F.C.' en el partido
0 - 1 Marco Bocchini (61')
岳 (Yue) 力友 (Liyou) (68') 1 - 1
Txema Delgadillo (78') 2 - 1
Machos f.c. Alineación oficial del equipo 'Machos f.c.' en el partido 2 - 1 Perdedores sin fronteras F.C. Alineación oficial del equipo 'Perdedores sin fronteras F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Machos f.c. Alineación oficial del equipo 'Machos f.c.' en el partido 1 - 2 Perdedores sin fronteras F.C. Alineación oficial del equipo 'Perdedores sin fronteras F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,5 % 17,4 % 57,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Machos f.c.

Goles Goles

  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 68, el Machos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en 岳 (Yue) 力友 (Liyou), completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Machos va ser Txema Delgadillo.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Machos van sortir al contraatac amb encert al minut 28, però Enric Rosinyol no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 286 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 70 minuts, el Machos va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Machos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Desiderio Cabreiroá, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Janitz Zurbano una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 84, però una magnífica aturada de Fernando Sarafana va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Evarist Sandalines de Machos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Machos va fer una substitució al minut 87. Janitz Zurbano va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ordoño Esquío.

Perdedores sin fronteras F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Perdedores va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 61. Marco Bocchini va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Desiderio Cabreiroá va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de András Metzger que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 205 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Vital Louro marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Rainhardt Felstow que va xutar a fora per molt poc.