Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Akarkenn (1367076) - Variable Discreta H.C. (1580990) » 443374257: T41/J6/VIII

Liga 443374257 Información oficial sobre el partido 443374257 en Hattrick

12.10.2013 15:15:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 6 / VIII.1171 (178714)

Tesao FC Alineación oficial del equipo 'Tesao FC' en el partido 1 - 4 Ariaron II Alineación oficial del equipo 'Ariaron II' en el partido
Pau Narváez Barba (24') 1 - 0
1 - 1 Jaroslav Šárka (38')
1 - 2 Jaroslav Šárka (51')
1 - 3 Nils Nørholt (64')
1 - 4 Gianni Bettinardi (69')
Tesao FC Alineación oficial del equipo 'Tesao FC' en el partido 1 - 4 Ariaron II Alineación oficial del equipo 'Ariaron II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Tesao FC Alineación oficial del equipo 'Tesao FC' en el partido 1 - 5 Ariaron II Alineación oficial del equipo 'Ariaron II' en el partido
Tiene un resultado normal 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tesao FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 24 minuts, el tirador de faltes del Tesao va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Pau Narváez Barba, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Tesao va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Víctor Chacón va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Amadee Huenniger va entorpir al marcador d'en Joseba Laiseka per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Tesao va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Pedro Fernández Granados va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Petar Dobrev va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 65 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 65 de partit, quan un jugador de Tesao, en Pau Narváez Barba, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 16 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Víctor Chacón no li va importar gens ni mica.
  • 304 Minuto 61 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Joseba Laiseka que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Ariaron II

Goles Goles

  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 38. L'anotador per Ariaron va ser Jaroslav Šárka, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 172 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jaroslav Šárka quedar desmarcat i marcar per a Ariaron al minut 51. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Nils Nørholt va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al 69 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Ariaron augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Gianni Bettinardi es rifés el porter i marqués el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Ariaron va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Emiel Adam va desviar el xut final de Hristo Bilyarski després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Rolf Rønneberg. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 13, Borymyr Gogol de Ariaron va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.