Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Castellet (1415283) - AxAbelfer (800737) » 443374069: T41/J14/VIII

Liga 443374069 Información oficial sobre el partido 443374069 en Hattrick

07.12.2013 15:15:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 14 / VIII.1167 (178710)

Real Moudrid C.F Alineación oficial del equipo 'Real Moudrid C.F' en el partido 2 - 0 La _Elipa CF Alineación oficial del equipo 'La _Elipa CF' en el partido
Bruno Chipre (8') 1 - 0
Lamine Diakité (21') 2 - 0
Real Moudrid C.F Alineación oficial del equipo 'Real Moudrid C.F' en el partido 2 - 0 La _Elipa CF Alineación oficial del equipo 'La _Elipa CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Moudrid C.F Alineación oficial del equipo 'Real Moudrid C.F' en el partido 0 - 1 La _Elipa CF Alineación oficial del equipo 'La _Elipa CF' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Moudrid C.F

Goles Goles

  • 142 Minuto 8 (Gol de contra por la izquierda): Bruno Chipre va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Moudrid i marcant el 1 - 0.
  • 142 Minuto 21 (Gol de contra por la izquierda): En Lamine Diakité va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, José Guzmán gairebé va marcar per a Moudrid des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ryszard Tepper no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Felipe Pujol estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 81 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Egon Pawlek, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Moudrid van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 84, però el xut de Lamine Diakité des de l'esquerra va sortir desviat.

La _Elipa CF

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Ionuţ Iremia al minut 20 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Miodrag Lakić la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de _Elipa havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ryszard Tepper de _Elipa es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): Mathieu De Almeida de _Elipa va abandonar el terreny de joc després de 28 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Leri Iobashvili va entrar en el seu lloc.