Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bilbao Xix (1419005) - iksan (1595197) » 443372328: T41/J9/VIII

Liga 443372328 Información oficial sobre el partido 443372328 en Hattrick

02.11.2013 15:15:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 9 / VIII.1136 (178679)

Tarancon C.F. Alineación oficial del equipo 'Tarancon C.F.' en el partido 1 - 2 Lazarinhos Alineación oficial del equipo 'Lazarinhos' en el partido
0 - 1 Marcin Neumann (8')
Marco Ambrogi (47') 1 - 1
1 - 2 Ante Lovrek (58')
Tarancon C.F. Alineación oficial del equipo 'Tarancon C.F.' en el partido 1 - 2 Lazarinhos Alineación oficial del equipo 'Lazarinhos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tarancon C.F. Alineación oficial del equipo 'Tarancon C.F.' en el partido 1 - 0 Lazarinhos Alineación oficial del equipo 'Lazarinhos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tarancon C.F.

Goles Goles

  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Marco Ambrogi de T.C.F va aconseguir igualar el partit al minut 47, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Sebastian Wronowski va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 32, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 224 Minuto 52 (Ocasión de penalti): T.C.F es va veure beneficiat per la polèmica al minut 52, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Herminio Dibarrart va relliscar al moment de fer el xut i el porter René Fedder no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): T.C.F va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Eerikki Perheentupa va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter René Fedder.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marco Pape de T.C.F la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lazarinhos

Goles Goles

  • 186 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Lazarinhos amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Marcin Neumann, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 142 Minuto 58 (Gol de contra por la izquierda): Ante Lovrek va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Lazarinhos i marcant el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Lazarinhos van sortir al contraatac amb encert al minut 10, però Roel Hendriksma no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Thomas Laurence. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Lazarinhos van sortir al contraatac al minut 33, però Teufik Tarabić va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lazarinhos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Teufik Tarabić va sortir per sobre el travesser.