Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Futbol Club Cambrils (47947) - F.C. Langrán (779193) » 443370384: T41/J4/VIII

Liga 443370384 Información oficial sobre el partido 443370384 en Hattrick

28.09.2013 15:15:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 4 / VIII.1102 (178645)

Ozil Team Alineación oficial del equipo 'Ozil Team' en el partido 1 - 2 F.C. Langrán Alineación oficial del equipo 'F.C. Langrán' en el partido
Joan Cribillers (6') 1 - 0
1 - 1 Tunç Naki (74')
1 - 2 Marijan Kević (78')
Ozil Team Alineación oficial del equipo 'Ozil Team' en el partido 1 - 2 F.C. Langrán Alineación oficial del equipo 'F.C. Langrán' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ozil Team Alineación oficial del equipo 'Ozil Team' en el partido 2 - 0 F.C. Langrán Alineación oficial del equipo 'F.C. Langrán' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ozil Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Passats 6 minuts, Joan Cribillers, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Ozil es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 67 (Ocasión de falta): Al minut 67, Achraf Bendahmani gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Óscar María Sisante de Ozil amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Al minut 86 de partit, el jugador Achraf Bendahmani de Ozil es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

F.C. Langrán

Goles Goles

  • 105 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 74, Sami Manuel va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Tunç Naki que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 140 Minuto 78 (Gol de contra de falta): El porter de Langrán va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Marijan Kević va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Víctor Perea Gonzalez no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ilyas Steinbrunner estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 206 Minuto 81 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Hjalte Schoop que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Tunç Naki va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Imanol Gomendradi de Langrán es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Imanol Gomendradi de Langrán va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): Langrán va fer una substitució al minut 28. Tim Salchenegger va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jan Vinmo.