Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pitorrudos de la Orden (123211) - Athletic Almacelles (778994) » 443364412: T41/J11/VIII

Liga 443364412 Información oficial sobre el partido 443364412 en Hattrick

16.11.2013 15:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 11 / VIII.995 (54796)

Cdu Católica Alineación oficial del equipo 'Cdu Católica' en el partido 2 - 0 los fieras cf Alineación oficial del equipo 'los fieras cf' en el partido
João Aparecido Gonzaga (18') 1 - 0
Seran Dusseljee (81') 2 - 0
Cdu Católica Alineación oficial del equipo 'Cdu Católica' en el partido 2 - 0 los fieras cf Alineación oficial del equipo 'los fieras cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cdu Católica Alineación oficial del equipo 'Cdu Católica' en el partido 2 - 0 los fieras cf Alineación oficial del equipo 'los fieras cf' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cdu Católica

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Católica contenien la respiració mentre en João Aparecido Gonzaga s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 130 Minuto 81 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Seran Dusseljee va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 81 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sébastien Marie va estar a punt de sentenciar el partit al minut 19, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ramojus Suchadolskis. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Roberto Sordo al minut 31 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sébastien Marie va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 207 Minuto 77 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en João Aparecido Gonzaga va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 234 Minuto 78 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 78 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Seran Dusseljee estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Quintán Lautroup es va comportar com un juvenil al minut 83 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Epifanio Escobedo de Católica va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ramojus Suchadolskis.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Agustín Rico va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

los fieras cf

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Gyde Straatjes va estar a punt de posar per davant a fieras amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Renato Elorriaga va impedir un gol cantat.