Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Boquerones del sol (492234) - Brote C.F. (30532) » 443362989: T41/J3/VIII

Liga 443362989 Información oficial sobre el partido 443362989 en Hattrick

21.09.2013 15:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 3 / VIII.970 (54771)

La Sala F.C. Alineación oficial del equipo 'La Sala F.C.' en el partido 2 - 2 Polidvo Aguadulce Alineación oficial del equipo 'Polidvo Aguadulce' en el partido
0 - 1 Vittorio Ercole (6')
0 - 2 Odol Pereda (34')
Luis Rojas (51') 1 - 2
Jaime Carra (63') 2 - 2
La Sala F.C. Alineación oficial del equipo 'La Sala F.C.' en el partido 2 - 2 Polidvo Aguadulce Alineación oficial del equipo 'Polidvo Aguadulce' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Sala F.C. Alineación oficial del equipo 'La Sala F.C.' en el partido 2 - 1 Polidvo Aguadulce Alineación oficial del equipo 'Polidvo Aguadulce' en el partido
Tiene un resultado normal 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,7 % 5,8 % 20,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Sala F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 51 minuts, el tirador de faltes del Sala va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Luis Rojas, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 113 Minuto 63 (Gol por la derecha): Els jugadors del Sala amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 63, deixant Jaime Carra en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Sala va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Olivier Hemard va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Francisco Mingo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jaime Barreto de Sala es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tunç Eraydın de Sala va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Edmund Ostapiuk es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Polidvo Aguadulce

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Vittorio Ercole va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Odol Pereda va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Vittorio Ercole al minut 39, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Aguadulce va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Adam Marynowicz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): Philippe Ramsauer de Aguadulce va abandonar el terreny de joc després de 26 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Patrick Cowzer va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Vittorio Ercole no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 301 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Hansheinz Starker no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 305 Minuto 68 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Artur Rovira no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.