Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Borregos (1437307) - PROXY TEAM (1435211) » 443359514: T41/J1/VIII

Liga 443359514 Información oficial sobre el partido 443359514 en Hattrick

07.09.2013 15:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 1 / VIII.908 (54709)

Tottenhash F.C Alineación oficial del equipo 'Tottenhash F.C' en el partido 2 - 0 Costillitas Alineación oficial del equipo 'Costillitas' en el partido
Alejandro Ruiz Oviedo (34') 1 - 0
Alejandro Ruiz Oviedo (35') 2 - 0
Tottenhash F.C Alineación oficial del equipo 'Tottenhash F.C' en el partido 2 - 0 Costillitas Alineación oficial del equipo 'Costillitas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tottenhash F.C Alineación oficial del equipo 'Tottenhash F.C' en el partido 1 - 0 Costillitas Alineación oficial del equipo 'Costillitas' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tottenhash F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Guillermo García de Barbón va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Tottenhash, Alejandro Ruiz Oviedo, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 35 minuts, Alejandro Ruiz Oviedo va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 6 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Tottenhash va ser a punt de marcar al minut 6, quan el seu jugador Alfredo Gómez de Pedroso va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Henry Zwaaf de Tottenhash va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 73 (Tirita (médico)): Guillermo García de Barbón es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Costillitas

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): Costillitas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 11, però Mikhail Golenishchev va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 17, quan en Carsten Bedsted va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): El Costillitas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 31, però en Carsten Bedsted va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 251 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Crespo Magote va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Miguel Inturia no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Costillitas van sortir al contraatac al minut 82, però Xander Bakker va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Crespo Magote de Costillitas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carsten Bedsted.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): Després de 25 minuts jugats, José Raúl Amaya es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Manuel Cadavid.