Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Ruinteam (1420612) - Kukullaga FC (777537) » 443353260: T41/J6/VIII

Liga 443353260 Información oficial sobre el partido 443353260 en Hattrick

12.10.2013 15:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 6 / VIII.796 (54597)

Palencia United Alineación oficial del equipo 'Palencia United' en el partido 2 - 3 Santander Skywalkers Alineación oficial del equipo 'Santander Skywalkers' en el partido
Iginio Maggiore (38') 1 - 0
Giuseppe Visini (56') 2 - 0
2 - 1 Guillaume Moulinet (80')
2 - 2 Víctor Pérez Diaz (83')
2 - 3 Guido Füer (86')
Palencia United Alineación oficial del equipo 'Palencia United' en el partido 2 - 3 Santander Skywalkers Alineación oficial del equipo 'Santander Skywalkers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Palencia United Alineación oficial del equipo 'Palencia United' en el partido 4 - 0 Santander Skywalkers Alineación oficial del equipo 'Santander Skywalkers' en el partido
Tiene mala suerte 3.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palencia United

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 38 gràcies a la jugada de Iginio Maggiore, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): En Giuseppe Visini va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Palencia va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 5 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Iginio Maggiore ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 es va veure una gran oportunitat per a Palencia per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rolf Staunig, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Iginio Maggiore de Palencia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rolf Staunig de Palencia es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): En Ričards Melderis ocupà el lloc d'en Victor Gest al 42 minuts, dos minuts després que el jugador de Palencia quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Santander Skywalkers

Goles Goles

  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): Guillaume Moulinet va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Skywalkers i marcant el 2 - 1.
  • 106 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Skywalkers sempre confia amb les genialitats d'en Víctor Pérez Diaz; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 2 - 2.
  • 171 Minuto 86 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Guido Füer que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Skywalkers.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Skywalkers va estar a punt d'empatar al 39 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Guido Füer que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 286 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Skywalkers, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Guido Füer va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Skywalkers van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 85, però el xut de Víctor Pérez Diaz des de l'esquerra va sortir desviat.