Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Excusis (439101) - Melafo team (1588290) » 443351566: T41/J3/VIII

Liga 443351566 Información oficial sobre el partido 443351566 en Hattrick

21.09.2013 15:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 3 / VIII.766 (54567)

F.C.BRUNYOLA Alineación oficial del equipo 'F.C.BRUNYOLA' en el partido 3 - 0 Melafo team Alineación oficial del equipo 'Melafo team' en el partido
Kasperi Alhomäki (29') 1 - 0
Igor Fäh (74') 2 - 0
Kasperi Alhomäki (75') 3 - 0
F.C.BRUNYOLA Alineación oficial del equipo 'F.C.BRUNYOLA' en el partido 3 - 0 Melafo team Alineación oficial del equipo 'Melafo team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.BRUNYOLA Alineación oficial del equipo 'F.C.BRUNYOLA' en el partido 3 - 0 Melafo team Alineación oficial del equipo 'Melafo team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.BRUNYOLA

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 29 gràcies a la jugada de Kasperi Alhomäki, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Amb 74 minuts jugats, en Igor Fäh va augmentar l'avantatge de F.C.BRNY a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 75, el F.C.BRNY va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Kasperi Alhomäki, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Kasperi Alhomäki de F.C.BRNY va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Damian Żuczkowski de F.C.BRNY va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Igor Fäh de F.C.BRNY va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Magnus Häggström maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Melafo team

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 5 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Melafo van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 5 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar José Velasco, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Angus Cockayne no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Massimo Farris estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 240 Minuto 80 (Ocasión de contra de falta): Melafo va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de José Velasco va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Melafo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de José Velasco va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 10 (Lesión): Santiago Zuloaga va sortir coix del terreny de joc, substituït per Manuel Cebericha. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 095 Minuto 73 (Lesión): Melafo es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Manuel San Vicente no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava José Mauri Argudo al camp.