Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Makabi Levantar (1367389) - ubrique industrial (1372250) » 443349562: T41/J6/VIII

Liga 443349562 Información oficial sobre el partido 443349562 en Hattrick

12.10.2013 15:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 6 / VIII.730 (54531)

Runner eggies Alineación oficial del equipo 'Runner eggies' en el partido 1 - 1 Vozka Juniors Alineación oficial del equipo 'Vozka Juniors' en el partido
Octavian Cojocariu (15') 1 - 0
1 - 1 Michi Marcelli (34')
Runner eggies Alineación oficial del equipo 'Runner eggies' en el partido 1 - 1 Vozka Juniors Alineación oficial del equipo 'Vozka Juniors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Runner eggies Alineación oficial del equipo 'Runner eggies' en el partido 3 - 1 Vozka Juniors Alineación oficial del equipo 'Vozka Juniors' en el partido
Tiene mala suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,4 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Runner eggies

Goles Goles

  • 108 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Alberto Moringo és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Octavian Cojocariu perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alberto Moringo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després 刘 (Liu) 坤兴 (Kunxing) de Runner va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 207 Minuto 75 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Augusto Predieri de Runner no va ser gol per ben poc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 60 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Ejnar Løber va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Vozka Juniors

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Michi Marcelli que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Es duien 37 minuts de partit jugats quan Marian Ştefan va estar a punt de posar per davant a Juniors amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Kemal Ataberk va impedir un gol cantat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 14 (Lesión leve): Després de 14 minuts jugats, Eemeli Törrönen es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Raksuk Jaroenwattana.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 33 (Evento clima: sol, OK técnico): Baldassarre Fornaini semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.