Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Riazor (434288) - Sparta que te Aplasto (438890) » 443347210: T41/J7/VIII

Liga 443347210 Información oficial sobre el partido 443347210 en Hattrick

19.10.2013 15:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 7 / VIII.688 (54489)

F.C. Riazor Alineación oficial del equipo 'F.C. Riazor' en el partido 3 - 1 Sparta que te Aplasto Alineación oficial del equipo 'Sparta que te Aplasto' en el partido
0 - 1 Panayiotis Yiotakis (26')
Juan de Borja (28') 1 - 1
Jean Heude (79') 2 - 1
Belchior dos Santos (80') 3 - 1
F.C. Riazor Alineación oficial del equipo 'F.C. Riazor' en el partido 3 - 1 Sparta que te Aplasto Alineación oficial del equipo 'Sparta que te Aplasto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Riazor Alineación oficial del equipo 'F.C. Riazor' en el partido 2 - 0 Sparta que te Aplasto Alineación oficial del equipo 'Sparta que te Aplasto' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Riazor

Goles Goles

  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 28 minuts, el tirador de faltes del Riazor va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Juan de Borja, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Riazor va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 79 Jean Heude va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Belchior dos Santos va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 33 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 33 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Piotras Servetauskis va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 62 per blocar una centrada d'en Alexander Moskin va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Riazor.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, 亮介 (Ryosuke) 中村 (Nakamura) de Riazor va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alexander Moskin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Carmelo Velázquez Ibero no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Sparta que te Aplasto

Goles Goles

  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Aplasto van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Panayiotis Yiotakis.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Aplasto van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jean-Marc Vandekerkhove va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): En Panayiotis Yiotakis va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Janne Raikko no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.