Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

racing de embajadores (1431421) - Perillo F.C. (311701) » 443343674: T41/J4/VIII

Liga 443343674 Información oficial sobre el partido 443343674 en Hattrick

28.09.2013 15:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 4 / VIII.625 (54426)

racing de embajadores Alineación oficial del equipo 'racing de embajadores' en el partido 1 - 0 Nuevo Rodillo C.F. Alineación oficial del equipo 'Nuevo Rodillo C.F.' en el partido
Vladimír Dvořáček (68') 1 - 0
racing de embajadores Alineación oficial del equipo 'racing de embajadores' en el partido 1 - 0 Nuevo Rodillo C.F. Alineación oficial del equipo 'Nuevo Rodillo C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
racing de embajadores Alineación oficial del equipo 'racing de embajadores' en el partido 2 - 0 Nuevo Rodillo C.F. Alineación oficial del equipo 'Nuevo Rodillo C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

racing de embajadores

Goles Goles

  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Vladimír Dvořáček, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del embajadores se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 68.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Konradin Goebel va estar a punt d'avançar els locals al minut 51 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 207 Minuto 63 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): embajadores va ser a punt de marcar al minut 63, quan el seu jugador Pablo Sanz va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 3 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 3 de partit, quan un jugador de embajadores, en Leonardo Paio, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Nuevo Rodillo C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Rodillo van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 39, però Leon Yannick Hingst va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 262 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Rodillo va estar a punt d'empatar al 74 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Leon Yannick Hingst que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Oriol Casaldàliga de Rodillo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Al minut 37 en Olof Pilgård va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 75 (Tirita): Passats 75 minuts de joc, en Oriol Casaldàliga de Rodillo va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.