Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Grande miguel (1337585) - tropa birrera (1585970) » 443339396: T41/J12/VIII

Liga 443339396 Información oficial sobre el partido 443339396 en Hattrick

23.11.2013 15:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 12 / VIII.548 (54349)

Traseros united Alineación oficial del equipo 'Traseros united' en el partido 1 - 4 thelokal F.C Alineación oficial del equipo 'thelokal F.C' en el partido
0 - 1 Jesús Antonio Iglesias (5')
Juan Damián Valdayo (24') 1 - 1
1 - 2 Nicky McCarthy (47')
1 - 3 Ettore Calisti (81')
1 - 4 Charlie Sommargård (84')
Traseros united Alineación oficial del equipo 'Traseros united' en el partido 1 - 4 thelokal F.C Alineación oficial del equipo 'thelokal F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Traseros united Alineación oficial del equipo 'Traseros united' en el partido 0 - 4 thelokal F.C Alineación oficial del equipo 'thelokal F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Traseros united

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Traseros va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sergi Franch, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 18 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Pancracio Arardo va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Roberto Souto.
  • 095 Minuto 87 (Lesión): Jan Struve va sortir coix del terreny de joc, substituït per Ignacio Sáenz. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

thelokal F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 5, quan Jesús Antonio Iglesias va posar els visitants thelokal per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 109 Minuto 24 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Tor Hermansen després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Traseros Juan Damián Valdayo, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 1.
  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Nicky McCarthy que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Ettore Calisti de thelokal va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 81. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Charlie Sommargård va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 84, i va fer pujar el 1 - 4 per a thelokal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Stefanis Skapaneas quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Roberto Souto, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ettore Calisti ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 207 Minuto 67 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Valerian Bratu va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 Roberto Souto va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Danilo Pridigar, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Stefanis Skapaneas de thelokal va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Valerian Bratu de thelokal la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Danilo Pridigar.